• darkblurbg
    Duurzame Hotels Nederland
    Duurzame Hotels Nederland is hét startpunt voor alle hotels die hun bedrijfsvoering willen verduurzamen en dit ook zichtbaar willen maken voor hun gasten.
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

BREEAM

BREEAM is een integrale beoordelingsmethode om de duurzaamheidsprestatie van gebouwen te bepalen. BREEAM wordt gebruikt om gebouwen te analyseren en te verbeteren. Deze certificeringsmethode is het belangrijkste en meest gebruikte duurzaamheidskeurmerk ter wereld.

Als gebouweigenaar kunt u met een BREEAM-NL certificaat een aanzienlijk fiscaal voordeel behalen over uw investering. Het voordeel is afhankelijk van het BREEAM-NL niveau waarop het gebouw wordt gecertificeerd en het jaar waarin u de aanvraag indient.

Als expert zijn wij betrokken bij succesvolle BREEAM Nieuwbouw en In-Use certificeringstrajecten. Bel of mail ons gerust voor advies en een passend voorstel voor een BREEAM-certificeringstraject.

 

ISO 14001

ISO 14001:2015 is bij uitstek geschikt voor organisaties die de aandacht voor milieu-aspecten een vaste plaats willen geven in hun bedrijfsvoering. Kortom, met een ISO 14001-systeem geeft u een signaal naar uw omgeving dat u het milieu echt serieus neemt. Met het ISO 14001 certificaat maakt u het bovendien aantoonbaar.

Milieuzorg certificeren onder de ISO 14001-vlag is voor alle bedrijven te doen! Inventariseer de milieuaspecten van de bedrijfsprocessen, borg de kritische punten in uw bedrijfsvoering en leg dit vast in een eenvoudig handboek of managementsysteem.

Advies nodig? We helpen u graag, laat het ons weten.

 

GREEN GLOBE

Green Globe ondersteunt organisaties bij het inrichten van hun economische, sociale en ecologische duurzaamheidbeleid. Een compleet raamwerk biedt reis- en gastvrijheidorganisaties een systeem waarmee zij voortdurend hun duurzaamheidprocessen kunnen beheersen, monitoren en verbeteren.

Alle criteria bestaan uit verplichte en optionele indicatoren. Naast het deel verplichte indicatoren, bepaalt de onderneming zelf aan welke indicatoren zij wil voldoen. In het startjaar behaalt de onderneming tenminste 50% van de indicatoren. Ieder opvolgend jaar laat een Green Globe organisatie een substantiële groei binnen de indicatoren zien. Zodoende groeit de organisatie geleidelijk in haar duurzaamheidstrategie.

Green Globe is ontwikkeld in de Verenigde Staten in 1992. Inmiddels is het Green Globe is in meer dan 80 landen bekend. In de Benelux is het programma in 2011 geïntroduceerd door Duurzame Hotels Nederland. 

In 2018 heeft Green Label Service (www.greenlabelservice.nl) onze Green Globe portfolio in de Benelux overgenomen. Geïnteresseerd in Green Globe in de Benelux? Neem contact op met chrissy@greenlabelservice.nl.

 

GREEN KEY

Green Key is een internationaal duurzaamheidkeurmerk voor bedrijven in de toerisme-, recreatie-, vergader- en congresbranche. Om voor de Green Key in aanmerking te komen moeten ondernemers veel maatregelen nemen met betrekking tot milieuzorg en maatschappelijke betrokkenheid. Deze maatregelen zijn deels verplicht, deels optioneel. Green Key Nederland kent drie niveau’s: Brons, Zilver en Goud. Hoe meer optionele maatregelen men treft, hoe hoger het niveau is dat behaald wordt.

In 2018 heeft Green Label Service (www.greenlabelservice.nl) onze Green Key portfolio in de Benelux overgenomen.Bent u geïnteresseerd? Neem contact op met chrissy@greenlabelservice.nl.

 

 

Neem contact op