• darkblurbg
    Duurzame Hotels Nederland
    Duurzame Hotels Nederland is hét startpunt voor alle hotels die hun bedrijfsvoering willen verduurzamen en dit ook zichtbaar willen maken voor hun gasten.
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Esther Mouwen

Esther is Green Globe auditor and gives training about sustainability.

Chrissy van Meersbergen

Chrissy is Cum Laude afgestudeerd in International Tourism Management & Consultancy aan de NHTV Hogeschool van Breda. Chrissy heeft in Australië gewerkt bij EC3, een adviesbureau voor toeristische bestemmingen en duurzaamheid. Zij was hier o.a. verantwoordelijk voor het opstellen van benchmarking- en duurzaamheidrapporten voor Green Globe Certification. Later in haar carrière ontwikkelde Chrissy ook een duurzaamheidscan voor organisaties. Met een brede ervaring in de toeristische industrie en kennis van duurzaamheidprocessen vervult Chrissy momenteel haar rol als Sustainability Consultant voor duurzame implementaties. Chrissy heeft ook het Planet Care certificaat ontwikkelt. 

Chrissy is Green Key specialist, Green Globe, Travelife en Planet Care auditor. 

Dr. Sarah Jenny

Tot 2009, werkte Sarah binnen de financiële sector als een expert op het gebied van enterprise risk management in Zwitserland, Duitsland en Nederland. Bepalen van risico’s betekent kijken naar de toekomst, en duurzaamheid is een onvermijdelijke prioriteit bij het vormgeven van lange termijn visies. In 2009 besloot Sarah zich te concentreren op het duurzame element van risicoanalyse en richtte Duurzame Hotels Nederland BV op om de toeristische sector te ondersteunen bij het versterken van hun toekomst. Sarah studeerde milieu- en aardwetenschappen aan het Zwitserse Instituut voor Technologie in Zürich (ETH), waar ze haar doctoraat in 2004 behaalde.

Sarah is BREEAM Expert Nieuwbouw en In-Use, ISO 14001 en Green Globe auditor.